Activiteiten in groep

In groep? Reserveer de 4 themakamers en profiteer van een kosteloos aangeboden Murder Party (waarde 210 euro)! Een ideale tip voor verjaardagen, een weekendje weg met het gezin of een vriendenreünie.

Moord! Aan jou de opdracht om de dader te ontmaskeren. Misschien is het Kolonel Mustard, met de kandelaar, in de bibliotheek?! Het spel eindigt niet bij het ophelderende slot. Na een superspannende speurtocht, kan iedereen zijn emoties wat rust gunnen tijdens een mysterieuze maaltijd die de gastheer en gastvrouw bereiden. Daarna is het tijd voor een welverdiende nachtrust. Kies uit een van onze activiteitenpacks die we speciaal voor jou hebben bedacht of geef een heel persoonlijke invulling aan de planning van je verblijf door de activiteiten te kiezen die jou plezieren.

Onze packs … een beetje, veel, waanzinnig:

Binnenkort beschikbaar!

Aangeboden activiteiten:

Au Plaisir - Murder party - code - gratis - B&B - groep - acctiviteit
Au Plaisir - Murder party - code - gratis - B&B - groep

4 opties, 1 aangeboden* !
Ideaal voor familieontmoetingen, een weekendje onder vrienden, verjaardagen, enzovoort.

1906 : psychologisch en wiskundig enigma FR of UK
KEUZE 1 : voer de enquête als detectives wier hulp wordt ingeroepen.
KEUZE 2 : vereenzelvig u met een van de personages op basis van een fiche van een personages en de voorziene accessoires.

1959 : psychologisch enigma FR of NL
KEUZE 3 : voer de enquête als detectives.
KEUZE 4 : kruip in de rol van de personages.
U ontvangt de fiches van de personages.
Speel het spel nog grondiger door alvast verkleed aan te komen.

Au Plaisir - Mistery dinner - code - gratis - B&B - groep
Au Plaisir - Mistery dinner - code - gratis - B&B - groep

Na de Murder Party vertoef je nog even in een mysterieuze sfeer en geniet je van een driegangenmenu.
Op het menu: huisaperitief, 3 gangen, een karaf water, en koffie of thee bij het dessert. Deze maaltijd reserveren? Neem contact op.

Neem een duik in de wondere wereld van Nellie Bly

Stap in de jaren twintig en ga samen met de beroemde Amerikaanse journaliste aan boord van een luxeschip. Ontdek waarom ze opgesloten zit in haar kajuit, naar verluidt in quarantaine. Help haar ontsnappen voordat het schip 60 minuten later de haven verlaat.

De Escape Cruise is creëerd, bedacht en gerealiseerd door de eigenaars, die zelf spelfanaten zijn: een ludieke activiteit én unieke ervaring om nooit te vergeten.
- Uitzonderlijk verzorgd decor met tijdsgebonden objecten
- Narratief kader gebaseerd op echte feiten en personages die hebben bestaan
- Raadsels zonder anachronismes
- Een niet-lineair spel
- Real-time opvolging door een gamemaster die jou met extra aanwijzingen helpt om op het juiste spoor te geraken

Fietsschattenjacht in Hastière

Zoektocht en schattenjacht in en om Hastière met een (elektrische) fiets die wij voor jou reserveren. Ontdek de dorpen aan de oevers van de Maas, het prachtige erfgoed en de verrassende weetjes. En de duur van het parcours … die bepaal je zelf!
U kiest uit verschillende circuits: 11, 15 en 25 km. En je kunt ze ook onderling combinereen!
Met een kleurrijk gedetailleerd roadbook (in het Frans) spring je op de fiets (al dan niet gehuurd*). Je krijgt ook een antwoordblad en een gesloten envelop met de antwoorden op de raadsels (observatievragen, logisch redeneren, mysterieuze foto enzovoort). En wij bezorgen je ook nog een gedetailleerde kaart.
* huurprijs als toeslag
Je kunt natuurlijk ook je eigen fiets meebrengen. Wij kregen alvast het logo 'Bienvenue vélo'. Dat betekent dat wij een slotvast tuinhuisje hebben in een afgesloten tuin, waar je fiets volkomen veilig kan worden gestald.
We hebben ook spelletjes voor kinderen die je zonder fiets kunt doen, met de auto of te voet in de vele gehuchten die onze gemeente rijk is.

Deze activiteit is nog even aan het sudderen.

Nog even geduld … we serveren ze binnenkort op een presenteerblaadje.

Escape Room
Nederlands

Kraaknet voor uw komst 

 

We can do it - POP UP

 

Lieve gasten,

Allereerst hopen we dat jullie in goede gezondheid zijn. Dit zijn uitzonderlijke en onzekere tijden voor iedereen.

Onze B&B moet gesloten blijven tot minstens 8 juni of later als het moet. Tot de virus buiten spel is gezet.

Wat staat er op het spel ? We hebben goed nagedacht hoe wij u gerust kunnen stellen en tegemoet kunnen komen, maar tegelijkertijd ook Au Plaisir als kleinschalig en onafhankelijk verblijf overeind kunnen houden.

Bijzondere omstandigheden vragen om uitzonderlijke flexibiliteit : daarom kan iedereen die bij ons reserveert (dus ook nieuwe reservaties) en niet zou kunnen komen omwille van de maatregelen rond Covid-19, de volledige reissom of het voorschot laten staan voor een andere datum. Deze som blijft TWEE jaar geldig, te rekenen vanaf de oorspronkelijke aankomstdatum. 

U kan nu al een datum vastleggen die alsnog verschoven kan worden, moest het nodig zijn. Zo heeft u een WE om naar uit te kijken. Een mooi vooruitzicht!

Eindelijk de kinderen en kleinkinderen terug zien en knuffelen in een plek niet te ver af, safe en secuur, dat u voor uw groepje kan afhuren en privatiseren. We zorgen voor de pret. We zijn toch de CluedoB&B die u zo goed kan verwennen, niet ?

Als erkende B&B ‘Wallonie Destination Qualité’ willen we jullie ook alvast gerust stellen dat we alle maatregelen en voorzorgsmaatregelen strict naleven, naar properheid en desinfectie toe, met de nodige professionele reinigingsproducten (door de overheid goedgekeurd en gebruikt in de ziekenhuizen). We hebben alvast een uitermate grondige poetsbeurt volgens de regels voorzien, door een pro van de poets. Alles zal dus uitermate kraaknet zijn !

Hastiere is ook een van de weinige gespaarde regio’s in Wallonie (we houden ons hart vast).

Ondertussen blijven wij aan het werk om onze B&B en de tuin te onderhouden en kijken we er naar uit om jullie weer met open armen te kunnen ontvangen!

Lily en Etienne

 

We zetten uw gezondheid niet op het spel - POP UP