Activiteiten voor koppels


Au Plaisir heeft zijn naam niet gestolen.
Beleef een romantisch, actief en ludiek moment bij ons!
Maaltijden, escape room, privé plantenterras … wat zint je hartje?

Neem een duik in de wondere wereld van Nellie Bly

Stap in de jaren twintig en ga samen met de beroemde Amerikaanse journaliste aan boord van een luxeschip. Ontdek waarom ze opgesloten zit in haar kajuit, naar verluidt in quarantaine. Help haar ontsnappen voordat het schip 60 minuten later de haven verlaat.

De Escape Cruise is creëerd, bedacht en gerealiseerd door de eigenaars, die zelf spelfanaten zijn: een ludieke activiteit én unieke ervaring om nooit te vergeten.
- Uitzonderlijk verzorgd decor met tijdsgebonden objecten
- Narratief kader gebaseerd op echte feiten en personages die hebben bestaan
- Raadsels zonder anachronismes
- Een niet-lineair spel
- Real-time opvolging door een gamemaster die jou met extra aanwijzingen helpt om op het juiste spoor te geraken

Laden in uitvoering ...

Menu 3 gerechten met liefde bereid.


Verzorgde maaltijden, samengesteld uit lokale seizoensgebonden producten - bij voorkeur biologisch -, voorzien van een feestelijk tintje en rekening houdend met de voedingsgewoonte van iedere gast (vegetarisch, glutenvrij...)
Te reserveren bij het boeken of minstens 24 u op voorhand.
Kostprijs : Diner (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert), 26,00 € per persoon, drank niet inbegrepen.

NIEUW juli 2020:


Secret garden : een geheime tuin met een lommer- en plantenrijk terrasje (klimplanten) waar twee geliefden een romantisch moment beleven, met een fles champagne, barbecue, tapas, muziek, gedempt licht, romantisch decor en vuurkorf.

Onze themaweekends


Gastronomisch weekend, 100% fun, zen of avontuur, kies de formule die het best aansluit bij wat je verlangt. Onze lokale partners (restaurants en andere dienstverleners) beloven het allerbeste van zichzelf te geven!

Escape Room
Nederlands

Kraaknet voor uw komst 

 

We can do it - POP UP

 

Lieve gasten,

Allereerst hopen we dat jullie in goede gezondheid zijn. Dit zijn uitzonderlijke en onzekere tijden voor iedereen.

Onze B&B moet gesloten blijven tot minstens 8 juni of later als het moet. Tot de virus buiten spel is gezet.

Wat staat er op het spel ? We hebben goed nagedacht hoe wij u gerust kunnen stellen en tegemoet kunnen komen, maar tegelijkertijd ook Au Plaisir als kleinschalig en onafhankelijk verblijf overeind kunnen houden.

Bijzondere omstandigheden vragen om uitzonderlijke flexibiliteit : daarom kan iedereen die bij ons reserveert (dus ook nieuwe reservaties) en niet zou kunnen komen omwille van de maatregelen rond Covid-19, de volledige reissom of het voorschot laten staan voor een andere datum. Deze som blijft TWEE jaar geldig, te rekenen vanaf de oorspronkelijke aankomstdatum. 

U kan nu al een datum vastleggen die alsnog verschoven kan worden, moest het nodig zijn. Zo heeft u een WE om naar uit te kijken. Een mooi vooruitzicht!

Eindelijk de kinderen en kleinkinderen terug zien en knuffelen in een plek niet te ver af, safe en secuur, dat u voor uw groepje kan afhuren en privatiseren. We zorgen voor de pret. We zijn toch de CluedoB&B die u zo goed kan verwennen, niet ?

Als erkende B&B ‘Wallonie Destination Qualité’ willen we jullie ook alvast gerust stellen dat we alle maatregelen en voorzorgsmaatregelen strict naleven, naar properheid en desinfectie toe, met de nodige professionele reinigingsproducten (door de overheid goedgekeurd en gebruikt in de ziekenhuizen). We hebben alvast een uitermate grondige poetsbeurt volgens de regels voorzien, door een pro van de poets. Alles zal dus uitermate kraaknet zijn !

Hastiere is ook een van de weinige gespaarde regio’s in Wallonie (we houden ons hart vast).

Ondertussen blijven wij aan het werk om onze B&B en de tuin te onderhouden en kijken we er naar uit om jullie weer met open armen te kunnen ontvangen!

Lily en Etienne

 

We zetten uw gezondheid niet op het spel - POP UP