carte au plaisir NL
carte enigma rooms NL

"Franse versie. Onze moordspelen zijn in het Nederlands (VTM versie) en Engels. En de Escape room Escape Cruise is in het Nederlands."

carte escape cruise NL
carte miles NL
Au Plaisir ... een plek om te
spelen en ontspannen,
eten en slapen,
speuren en ontdekken,
beminnen en koesteren,
met je gezin, onder vrienden of als geliefden.

Kom en raak verslingerd aanhet spel!

Au plaisir, maison d'hôtes,
Lily en Etienne hebben hun typische ‘maison mosane’omgetoverd tot een atypisch gastenverblijf, met 4 themakamersdie knipogennaar Cluedo...pluseen escape room.Samenkomen met de familie, onder vrienden elkaar speldenprikjes geven of een verjaardag vieren? Kom naar hier en speel het spel. ‘Au Plaisir’ serveert je een buitengewone ‘murder party’(waarde 210 euro) zodra je de 4 kamers boekt.
Er is een moord gepleegd....Ga je de uitdaging aan? Ontmaskerde dader!
En dan komen onze personages in het spel. Ja, die van Cluedo! Niet alleen deberoemde Colonel Mustard, gewapend met eenkandelaar. Maar ookzijn metgezellen, allemaal even verdacht. Ze spelen geen zuiver spel. Doorgrond jij hun motieven? Ze zullen alles op het spel moeten zettenom je uit evenwicht te brengen, niet?Volg het juiste spoor!
Natuurlijk kun jeook de vele wandelroutes in deze groene gemeente in de Belgische Ardennen volgen. Met de (elektrische) fiets ontdek je hoe mooide streek van de Haute Meuse is.
Na een hectische schattenjacht(met een hint speciaal voor jou) komt het spel tot rust. Ontspan je op het terras, in de boomgaard, in de geheime tuin of in de woonkamer bij het haardvuur.
Toch stopt het spel daar niet! Na eenonderzoek met al zijnkronkels en wendingen komjevan alleemoties op adem tijdens een mysterieuze maaltijd,samengestelddoor jegastvrouw en -heer. En daarna zit het spel weer op de wagen, met andere raadselsen puzzels: escape game, ludieke culinaire maaltijd, blind proeven...Alles staat in het teken van het spel. Veel Plaisir!
Het laden...

Je komt :

In groep ?

Au plaisir, groupe, jeu ludique, B&B insolite

Als Koppel ?

couple, escape room, escape cruise

4 unieke themakamers in een prettig gestoorde Cluedo® sfeer


Nieuw voor jullie tweetjes !

Wat is er romantischer dan met z’n tweetjes samen in deschitterendegeheime tuinte vertoeven? Per avond kan maar éénpaar geliefden exclusief genieten van ons intiemeterras in het groen –omringddoor prachtige klimplanten,in de schaduw en overdekt.Verras je hartendiefen beleef eenromantisch moment met champagne, muziek, knusse sfeerverlichting, een romantisch decor en een vuurkorf.

Vers van de pers …


Ontdek de omgeving

Escape Room
Nederlands

Kraaknet voor uw komst 

 

We can do it - POP UP

 

Lieve gasten,

Allereerst hopen we dat jullie in goede gezondheid zijn. Dit zijn uitzonderlijke en onzekere tijden voor iedereen.

Onze B&B moet gesloten blijven tot minstens 8 juni of later als het moet. Tot de virus buiten spel is gezet.

Wat staat er op het spel ? We hebben goed nagedacht hoe wij u gerust kunnen stellen en tegemoet kunnen komen, maar tegelijkertijd ook Au Plaisir als kleinschalig en onafhankelijk verblijf overeind kunnen houden.

Bijzondere omstandigheden vragen om uitzonderlijke flexibiliteit : daarom kan iedereen die bij ons reserveert (dus ook nieuwe reservaties) en niet zou kunnen komen omwille van de maatregelen rond Covid-19, de volledige reissom of het voorschot laten staan voor een andere datum. Deze som blijft TWEE jaar geldig, te rekenen vanaf de oorspronkelijke aankomstdatum. 

U kan nu al een datum vastleggen die alsnog verschoven kan worden, moest het nodig zijn. Zo heeft u een WE om naar uit te kijken. Een mooi vooruitzicht!

Eindelijk de kinderen en kleinkinderen terug zien en knuffelen in een plek niet te ver af, safe en secuur, dat u voor uw groepje kan afhuren en privatiseren. We zorgen voor de pret. We zijn toch de CluedoB&B die u zo goed kan verwennen, niet ?

Als erkende B&B ‘Wallonie Destination Qualité’ willen we jullie ook alvast gerust stellen dat we alle maatregelen en voorzorgsmaatregelen strict naleven, naar properheid en desinfectie toe, met de nodige professionele reinigingsproducten (door de overheid goedgekeurd en gebruikt in de ziekenhuizen). We hebben alvast een uitermate grondige poetsbeurt volgens de regels voorzien, door een pro van de poets. Alles zal dus uitermate kraaknet zijn !

Hastiere is ook een van de weinige gespaarde regio’s in Wallonie (we houden ons hart vast).

Ondertussen blijven wij aan het werk om onze B&B en de tuin te onderhouden en kijken we er naar uit om jullie weer met open armen te kunnen ontvangen!

Lily en Etienne

 

We zetten uw gezondheid niet op het spel - POP UP