Au Plaisir ... een plek om te
spelen en ontspannen,
eten en slapen,
speuren en ontdekken,
beminnen en koesteren,
met je gezin, onder vrienden of als geliefden.

Kom en raak verslingerd aanhet spel!

Lily en Etienne hebben hun typische ‘maison mosane’omgetoverd tot een atypisch gastenverblijf, met 4 themakamersdie knipogennaar Cluedo...pluseen escape room.Samenkomen met de familie, onder vrienden elkaar speldenprikjes geven of een verjaardag vieren? Kom naar hier en speel het spel. ‘Au Plaisir’ serveert je een buitengewone ‘murder party’(waarde 210 euro) zodra je de 4 kamers boekt.
Er is een moord gepleegd....Ga je de uitdaging aan? Ontmaskerde dader!
En dan komen onze personages in het spel. Ja, die van Cluedo! Niet alleen deberoemde Colonel Mustard, gewapend met eenkandelaar. Maar ookzijn metgezellen, allemaal even verdacht. Ze spelen geen zuiver spel. Doorgrond jij hun motieven? Ze zullen alles op het spel moeten zettenom je uit evenwicht te brengen, niet?Volg het juiste spoor!
Natuurlijk kun jeook de vele wandelroutes in deze groene gemeente in de Belgische Ardennen volgen. Met de (elektrische) fiets ontdek je hoe mooide streek van de Haute Meuse is.
Na een hectische schattenjacht(met een hint speciaal voor jou) komt het spel tot rust. Ontspan je op het terras, in de boomgaard, in de geheime tuin of in de woonkamer bij het haardvuur.
Toch stopt het spel daar niet! Na eenonderzoek met al zijnkronkels en wendingen komjevan alleemoties op adem tijdens een mysterieuze maaltijd,samengestelddoor jegastvrouw en -heer. En daarna zit het spel weer op de wagen, met andere raadselsen puzzels: escape game, ludieke culinaire maaltijd, blind proeven...Alles staat in het teken van het spel. Veel Plaisir!
Het laden...

Je komt :

In groep ?

Au plaisir, groupe, jeu ludique, B&B insolite

Als Koppel ?

couple, escape room, escape cruise

4 unieke themakamers in een prettig gestoorde Cluedo® sfeer


Nieuw voor jullie tweetjes !

Wat is er romantischer dan met z’n tweetjes samen in deschitterendegeheime tuinte vertoeven? Per avond kan maar éénpaar geliefden exclusief genieten van ons intiemeterras in het groen –omringddoor prachtige klimplanten,in de schaduw en overdekt.Verras je hartendiefen beleef eenromantisch moment met champagne, muziek, knusse sfeerverlichting, een romantisch decor en een vuurkorf.

Vers van de pers …


Escape Room
Nederlands