petit meurtre entre amis jeux de rôlesJeu en groupe, activité en groupe jeu en famille jeu entre amis teambuildings murder party, ludique et insolite Hastière dinant, Namur

Teambuilding activiteiten

Wissel het plezier af!

Versterk je teams. Vier hun successen en de targets die ze gehaald hebben. Doe eens iets anders dan de klassieke teambuildings of traditionele uitjes onder collega’s. Beu van het kayakken en de avonturenparken ? Ben je op zoek naar iets origineels?

Wij bieden een waaier aan originele en ludieke activiteiten voor KMO’s, verenigingen, notariskantoren, artsenpraktijken, tandartspraktijken, advocatenkantoren, administratiekantoren, adviesbureaus, boekhoudkantoren, verzekeraars, handelszaken, familiebedrijven, horecazaken enz. Tijdens de week of in het weekend. Met of zonder overnachting.

Teambuilding voor ZKO’s en KMO’s

 4 tot 15 personen

Onze activiteiten zijn toegankelijk voor middelgrote groepen van maximum 15 personen en ook voor kleine groepen. Een geweldige manier om de banden met collega’s of teams (zelfstandigen, freelancers, verenigingen, vzw’s, coworkers) aan te halen.

In een groene omgeving, op een boogscheut van de oevers van de Maas in een pittoresk dorpje in de Ardennen.

Wil je een complete vrije dag in het groen organiseren? Vergaderzaal met groot scherm, catering, avontuurlijke sportactiviteiten, fietstochten, trektochten, cruise, step of scooter, kajak of backraft, kasteelbezoek… We stellen een programma op maat samen. Je vergeet gegarandeerd je dagelijkse beroepsactiviteiten.

Vraag ons om je teambuilding te organiseren.

Vraag ons een offerte op maat
petit meurtre entre amis jeux de rôlesJeu en groupe, activité en groupe jeu en famille jeu entre amis teambuildings murder party, ludique et insolite Hastière dinant, Namur

Onze Murder Parties voor bedrijven

Gebruik je kleine grijze cellen. Los onze enigma’s op. Word een personage. Reis terug in de tijd. Doorzoek de slaapkamers van de verdachten. Zoek uit wat waar en onwaar is. Leid het onderzoek. Stel verdachten buiten verdenking. Analyseer belastende documenten. Controleer de alibi’s. Sla de dader in de boeien. Spit de zaak uit tot op het bot. Doe je team samenwerken.

De 100% murder party: een verdacht overlijden… Kun jij de zaak-Mégret oplossen? Aan de slag, detectives! Voor dit spel moet je de 4 kamers boeken. En als je toch bezig bent: maak er het beste van door te blijven slapen. Eindelijk, een echte verandering van omgeving!

Ontdek al onze Murders Parties
extérieur groupe au plaisir maison d'hôtes ludique et insolite Hastière Dinant Namur Belgique Cluedo B&B

Onze escape room: ga aan boord van de Escape Cruise

Reis in groepen van maximum 5 personen terug naar de jaren 1920 aan boord van een luxueus cruiseschip. Ontdek waarom journaliste Nellie Bly opgesloten zit in haar kajuit. Welk schandaal heeft ze ontdekt? Je hebt 60 minuten voordat het schip de haven verlaat.

Het verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen en mensen die echt bestaan hebben. Je wordt ondergedompeld in een realistische omgeving. De enigma’s bevatten geen anachronismen en het spel is niet-lineair. Je wordt in reële tijd gevolgd door de spelleider, die klaarstaat om je, zo nodig, aanwijzingen te geven.

Zijn jullie met meer dan 5? Dan kunnen jullie verschillende murder parties naeen spelen en elkaar aflossen. Welke groep haalt de beste score? Relax in het huis of op het terras, snuister in onze speel-o-theek, terwijl je op je collega’s wacht. In onze bar vind je de nodige verfrissingen om op je plooi te komen na al dat denkwerk!

Vraag ons om je teambuilding te organiseren
escape cruise entre amis, en famille, en couple, en groupe activité à faire à 4 escape room escape game au plaisir maison d'hôtes ludique et insolite Hastière Dinant Namur Belgique Cluedo B&B

Onze pientere speurders

Kies je activiteit!

En spelen maar….Spelletjes, een beetje, veel, gepassioneerd of helemaal niet … De B&B heeft alles in huis om je een aangenaam verblijf te bezorgen. Met z’n tweetjes of in groep, een shortbreak of enkele uurtjes. Onze activiteitenkiezer helpt je bij je keuze.

 

Wat valt er allemaal te doen?
Jeu en groupe, activité en groupe jeu en famille jeu entre amis teambuildings murder party, ludique et insolite Hastière dinant, Namur

Doe iemand een plezier en schenk hem of haar een cadeaubon

Een cadeautip voor een bijzondere gelegenheid: schenk je vrienden of collega’s een cadeaubon Au Plaisir. Ze kunnen kiezen tussen een overnachting in een prachtige themakamer, de enigma rooms, de escape game en de murder parties! Verwen een collega of medewerker die graag games speelt, met wat hem of haar het meest plezier doet: een uniek spelmoment!  Een beloning die vast en zeker in de smaak valt.

Ik schenk een cadeaubon
Bon cadeau général offrir un bon cadeau pour faire plaisir au plaisir maison d'hôtes ludique et insolite Hastière Dinant Namur Belgique Cluedo B&B

Wat vinden onze gasten ervan ?

Explore539366 (Tripadvisor)

De 3 november 2023

Zeer aangenaam verblijf tijdens herfst in Au Plaisir in Hastière. Zeer gezellige b&b ,smaakvol ingericht, rustige slaapkamer. Lekker ontbijt. Gastvrouw Lily gaf alle nodige uitleg en kaarten voor wandelingen in de streek. Veel aandacht voor duurzaamheid en ecovriendelijk leven. We komen terug.

Stefan De Vos (Facebook – 2de review)

De 8 oktober 2023

Escape Experience #287 30 juli 2023 –Miss Rose Hébergement – Au Plaisir (Hastière-Par-Delà) – 2 à 3 uur De enigmatische Miss Rose U ontvangt een postkaart met een uitnodiging om in de kamer van Miss Rose te logeren. Uit nieuwsgierigheid ga je in op de uitnodiging, want de postkaart suggereert dat je eindelijk nieuws zal krijgen van iemand die al te lang verdwenen is… We logeren 2 dagen in B&B Au Plaisir en slapen in 2 verschillende kamers. Elk van die kamers heeft een eigen escaperoom gehalte. Een uniek concept! Dag 2 van ons logement in B&B Au Plaisir. Gisteren sliepen we in de “Mister Dorian Grey”-kamer. Vandaag is Miss Rose aan de beurt. Elk van die kamers heeft dus een eigen escaperoomspel binnen het thema van het gezelschapsspel Cluedo. Nooit eerder gezien. Je krijgt vanaf het moment dat je incheckt tot je uitcheckt de tijd om het raadsel van de kamer op te lossen. Hulp kan je dan weer vinden via een link, waarbij bij elke puzzel enkele tips staan. Zo kan je, als je vastloopt op een bepaald stuk, eenvoudig de tips over die puzzel raadplegen. Ook is Lily, onze gastvrouw, steeds bereikbaar om ons ter hulp te komen. Een uniek concept! Bij deze kamer waren we op voorhand al gewaarschuwd dat de gehele kamer nog niet beschikbaar zou zijn vanaf onze aankomst en we een gedeelte ervan moesten vrijspelen tijdens het spel. Voor het inchecken, gaan we eerst nog een lang rondje geocachen en in een restaurantje iets eten. Aangezien alles wat uitloopt, komen we redelijk laat weer toe in de B&B. En daar staat ons dan nog een hele escape te wachten… Bij het binnenkomen van de kamer liggen ook nu alle puzzelonderdelen netjes in de kamer verspreid, maar we merken al snel dat we – zoals op voorhand gezegd – geen toegang hebben tot de volledige kamer. We zullen dus gas moeten geven, willen we nog op een fatsoenlijk uur in ons bed liggen 🙂. Moest het toch te laat worden, kan de eigenaresse steeds deel 2 van de kamer vanop afstand ontgrendelen. Het verhaal van deze kamer wordt me sneller duidelijk als die bij Mister Grey. Het is duidelijk dat ze hier, behalve de escaperoomervaring graag aan storytelling doen. Leuke meerwaarde!! Ik ben fan van deze kamer!!! Ben je hier in de buurt, boek dan bij “Au Plaisir”, een uniek concept! Moeilijkheid: Gemiddeld Acteur: Nee Fear Factor: 0/10 Aantal spelers: 2-4 spelers Prijs: 70 € Duurtijd: “onbeperkt” Taal: Nederlands - Frans Inkleding: 9/10 Puzzels: 8/10 Beleving: 7,5/10

Stefan De Vos (Facebook)

De 8 oktober 2023

Escape Experience #286 29 juli 2023 – Mister Dorian Grey Hébergement – Au Plaisir (Hastière-Par-Delà) – 2 à 3 uur Ordinaire plagiator of miskend genie ? Dhr Vranckx, onze huurder, heeft al te lang zijn huur niet betaald. Deze kunstenaar betaalt ons met beeldhouwwerken en schilderijen, maar wat is hun echte waarde? We vrezen dat we te maken hebben met een oplichter van het laagste allooi. We hebben zijn talent voor kopiëren en plagiëren opgemerkt. Bedriegt hij ons? We willen het zeker weten. We doen een beroep op jou als kunstkenner. Kan je ons laten weten of hij te vertrouwen is? We logeren 2 dagen in B&B Au Plaisir en slapen in 2 verschillende kamers. Elk van die kamers heeft een eigen escaperoomspel binnen het thema van het gezelschapsspel Cluedo. Nooit eerder gezien. Je krijgt dus vanaf het moment dat je incheckt tot je uitcheckt de tijd om het raadsel van de kamer op te lossen. Hulp kan je dan weer vinden via een link, waarbij bij elke puzzel enkele tips staan. Zo kan je, als je vastloopt op een bepaald stuk, eenvoudig de tips over die puzzel raadplegen. Ook is Lily, onze gastvrouw, steeds bereikbaar om ons ter hulp te komen. Een uniek concept! Bij het binnenkomen van de kamer hebben ze alle puzzelonderdelen netjes in de kamer verspreid. Initieel hebben we wel wat last om alles juist te linken, want er ligt wel erg veel informatie in de kamer. Het duurt dan ook even voordat we een eerste puzzel kunnen oplossen. Het leuke aan dit concept is, dat je niet continue hoeft te puzzelen. Na een klein uurtje begeven we ons immers naar een lokaal restaurantje waar we, tijdens onze maaltijd, rustig alle voordien vergaarde info kunnen laten zakken. Om daarna weer aan de slag te gaan. Het verhaal van de kamer wordt stelselmatig duidelijk en vooral de info die de eigenaresse achteraf nog meegeeft, is echt leuk. Zo komt het verhaal wel wat meer tot leven. Ben je hier in de buurt, boek dan bij “Au Plaisir”, een uniek concept! Moeilijkheid: Gemiddeld Acteur: Nee Fear Factor: 0/10 Aantal spelers: 2-4 spelers Prijs: 70 € Duurtijd: “onbeperkt” Taal: Nederlands - Frans Inkleding: 9/10 Puzzels: 7/10 Beleving: 7/10

Annebel (Booking)

De 15 augustus 2023

Fantastisch verblijf, een aanrader. + : Het ontbijt was voortreffelijk. Super lekker. - : Niets

Seppe Covers (Google My Business)

De 20 augustus 2023

Zéér fijn verblijf! De gastvrouw is zeer betrokken met de gasten, echt een B&B met passie! Het ontbijt is supergoed verzorgd, meeste items op het menu zijn homemade! Enkel was er in onze kamer een klein probleempje met de afvoer, dit is tijdig besproken en hier hebben wij geen last van ervaren. Omwille van ons kort verblijf hebben we niet kunnen deelnemen aan de escaperoom of enigma kamer, maar dit leek ons echt een uniek thema. Nooit eerder gezien! Wij komen zeker nog eens terug om ten volste te kunnen genieten van uw verblijf en de streek waar wij (nog niet genoeg) van genoten hebben!

Margreet W (Tripadvisor)

De 24 mei 2023

Wat een warm welkom bij aankomst door Lily! In een prachtig opgeknapt monumentaal gebouw sliepen wij in een heerlijk bed in een bijzondere kamer. Met uitzicht op de tuin waar mijn vriendin de volgende ochtend haar yogamatje uitrolde om in het zonnetje haar oefeningen te doen. Heerlijk ontbijt, geen moeite was teveel, wij raden deze locatie ten zeerste aan!

hansvanbrandt (Tripadvisor)

De 8 juni 2023

Uitstekende, smaakvol ingerichte ruime kamer (suite) met fantastisch bed. Kraaknette B&B. Wij sliepen aan de straatkant, rustig en stil!!!!. Prima wifi-verbinding .Copieus ontbijt (o.b.v. keuze aanduiding vooraf) met voortreffelijk smakende huisgemaakte ingredi¨nten (yoghurt, een leger confituren,...) en kwaliteitsbeleg. Attente en discrete gastvrouw.. Leuke , intrigerende tuin. B&B mét ziel en met veel liefde, ook voor thuisgevoel, gerund. Aanrader, topper!

Jolien (Tripadvisor)

De 11 juli 2021

Super gezellige B&B! Hele warme welkom en we werden enorm verwend. Zeker voor herhaling vatbaar en al zeker als je de 4 kamers in groep huurt, dan speel je levensgrote cluedo... Dankzij hen leerden we Dinant en zijn bezienswaardigheden kennen.

Freddy (Tripadvisor)

De 16 mei 2021

Gezellig salon, zowel binnen als buiten. Onze elektrische fietsen konden in de tuin in een afzonderlijk en afgesloten tuinhuis. Mooie plek voor fietsroutes (langs de Maas richting Dinant en naar Maredsous via Ravel) en wandelingen (o.a. rond de Cascadelles). Gezellig eten in Les Sobiers (10km).

Winant Magis (GoogleMyBusiness)

De 10 mei 2018

Heel vriendelijke ontvangst, prachtige kamers en rustige omgeving. Een echte aanrader

Onze kwaliteitlabels spreken voor zich

Image 1

AU PLAISIR
1100 Vermeldt likes

Volg ons op de sociale media

Image 2
ESCAPE CRUISE

AU PLAISIR
220 Vermeldt likes

Volg ons op de sociale media