chambre romantique miss rose chambre à thème énigme ludique jeu de carte baignoire d'antan, activité en couple Hastière dinant, Namur

Onze thema-gastenkamers

Kies de kamer die het beste bij je past

Ontdek onze 4 totaal verschillende kamers en kies de kamer die jou het beste ligt.

Miss Rose

Dubbel bed

Eigen badkamer

Eigen toilet

Wifi

Logeer in de romantische en gezellige kamer van Miss Rose met eigen badkamer en toilet.  
Het Lanado dekbed is voor 100% vervaardigd uit zuivere Belgische wol. Miss Rose steunt graag lokale en ethische projecten. Gezond slapen met een ongezien comfort.

Bekijk de beschikbaarheid
Chambre d'hôtes insolite et ludique dans un B&B atypique à Hastière Dinant Au Plaisir

Kolonel Mustard

Dubbel bed

Eigen douche

Eigen toilet

Wifi

Verblijf in de Afrikaanse themakamer van kolonel Mustard met douche en eigen toilet.

Ook hier is het dekbed voor 100% gemaakt van zuivere Belgische wol: warm in de winter en koel in de zomer. Van het merk Lanado, een lokaal en fair project.

Bekijk de beschikbaarheid
chambre colonel mustard chambre à thème énigme à résoudre à deux ludique, activité en couple Hastière dinant, Namur

Mister Grey

Dubbel bed

Eigen douche

Eigen toilet

Wifi

Logeer in de themakamer van Mister Dorian Grey met eigen douche en toilet.

Ook hier bestaat het dekbed van het merk Lanado voor 100% uit Belgische zuivere wol. Warm in de winter en koel in de zomer. En ook nog eens ethisch en lokaal.

Bekijk de beschikbaarheid
chambre Dorian Grey chambre à thème énigme à résoudre à deux ludique, activité en couple Hastière dinant, Namur

Professor Violet

Dubbel bed

Eigen douche

Eigen toilet

Wifi

Het optrekje van professor Violet, antropoloog, etnoloog en botanicus, gespecialiseerd in ongewone continenten en vooral in Azië en Oceanië.

Zijn kleurrijke kamer is een uitnodiging om te ontsnappen aan het dagelijks leven. Een paleontologisch laboratorium? Een rariteitenkabinet? Een vlindergalerij? Of alles tegelijk? 

De aangrenzende doucheruimte met inloopdouche doet denken aan de hamams van het Oosten. De kamer is ook uitgerust met een comfortabele boxspring en een eigen toilet. Ook hier met een dekbed van Lanado. 

Bekijk de beschikbaarheid
chambre professeur violet chambre à thème énigme à résoudre à deux ludique jeu de carte baignoire d'antan, activité en couple Hastière Dinant, Namur

ONZE QUIZ HELPT JE JE KAMER TE KIEZEN!

4 kamers zo mooi dat de keuze niet gemakkelijk is. Wij helpen je beslissen!

Question 1 : Ik verken graag :

Question 2 : Mijn wapen is :

Question 3 : Ik ben gepassioneerd door :

Question 4 : Ik ben :

Question 5 : Voor mijn snood plan om mijn gezworen vijand uit te schakelen … :

resultaten

Miss Rose

De kamer is even romantisch en sentimenteel als Miss Rose zelf, maar toch ook mysterieus. Logeer in haar romantische en gezellige kamer met een nostalgisch decor. De tijd heeft er stilgestaan. Verwen jezelf in de prachtige badkuip op pootjes…

Chambre d'hôtes insolite et ludique dans un B&B atypique à Hastière Dinant Au Plaisir

Romantische kamer

2-persoons-slaapkamer

Eigen bad en toilet

Zelfgemaakt ontbijt

Bekijk de kamer

Professor Violet

De betoverende charme van het Oosten en het Nabije Oosten. De arabesken, fauna en decoratie. De levendige kleuren. De gedimde lantaarns en lichten. Laat de magie van Azië op je inwerken. Logeer in de kamer van de eminente professor Violet. Als je graag spelletjes speelt, kies dan voor het spel Enigma in de kamer en los het raadsel op. Veel plezier.

chambre professeur violet chambre à thème énigme à résoudre à deux ludique jeu de carte baignoire d'antan, activité en couple Hastière Dinant, Namur

Oosterse kamer

2-persoons- slaapkamer

Eigen douche en toilet

Zelfgemaakt ontbijt

Bekijk de kamer

Dorian Grey

De kamer van Mister Grey is een toonbeeld van een klassevol en verfijnd design dat pas bij deze dandy, een aficionado van moderne kunst. Sensualiteit wedijvert er met de elegantie van het modernisme. Maak kennis met Mondriaan, Rietveld, Wassily… allemaal vooraanstaande kunstenaars van het begin van de 20e eeuw. Logeer in de comfortabele tweepersoonskamer en ontrafel, als je wil, het mysterie.

chambre Dorian Grey chambre à thème énigme à résoudre à deux ludique, activité en couple Hastière dinant, Namur

Art deco kamer

2-persoons- slaapkamer

Eigen douche en toilet

Zelfgemaakt ontbijt

Bekijk de kamer

COLONEL MUSTARD

De kamer van kolonel Mustard bevat veel mysteries. Ontdek zijn collectie authentieke Afrikaanse objecten die hij van zijn talrijke missies in het buitenland heeft meegebracht. Logeer in zijn kamer en leer zijn leven kennen. Je waant je echt in Afrika.

Cluedo B&B gastenkamer met speelse twist. Los het enigma/raadsel van kolonel Mustard op in een uniek en origineel spel dat het midden houdt tussen een escape room en Cluedo in het levensecht

Afrikaanse kamer

2 personen

Eigen douche en toilet

Zelfgemaakt ontbijt

Bekijk de kamer

Activiteiten voor koppels

Au Plaisir heeft zijn naam niet gestolen

Beleef een romantisch, actief en ludiek moment bij ons! Enigma rooms, Escape room, privé secret garden… wat zint je hartje?

Ik ontdek de activiteiten als koppel
activités en couple, jardin secret-au plaisir maison d'hôtes insolite et ludique Hastière Dinant

Ontdek al onze groepsactiviteiten

We hebben een escape room, 2 moordspelen, 4 enigma rooms en 4 fietstochten. Onze activiteiten kiezer helpt u de best geschikte activiteit te selecteren volgens je criteria. Wijzer dankzij onze activiteiten selector.

Vind de meest gepaste activiteit
group games, murder party, Hastière dinant, Namur

GEEF EEN CADEAUBON VOOR EEN ORIGINEEL VERBLIJF

Cadeau-idee voor een verjaardag of onder de kerstboom!
Zijn je vrienden of familieleden tuk op spelletjes? Of verblijven ze graag op een originele plek? Schenk hun voor een speciale gelegenheid (verjaardag, Valentijn…) een of meer nachten in een van onze gastenkamers voor 2 personen, inclusief een Enigma of Escape Room. Laat ze de intrigerende wereld van onze themakamers ontdekken.
Ze kunnen komen op een datum naar keuze (volgens beschikbaarheid) en het bedrag op de cadeaucheque aftrekken van de prijs van het verblijf. Verras je partner en kom met z’n tweetjes! Geef een verblijf cadeau: een plezier om te geven en te krijgen.

Ik geef een cadeaubon
Bon cadeau général offrir un bon cadeau pour faire plaisir au plaisir maison d'hôtes ludique et insolite Hastière Dinant Namur Belgique Cluedo B&B

Wat vinden onze gasten ervan ?

Explore539366 (Tripadvisor)

De 3 november 2023

Zeer aangenaam verblijf tijdens herfst in Au Plaisir in Hastière. Zeer gezellige b&b ,smaakvol ingericht, rustige slaapkamer. Lekker ontbijt. Gastvrouw Lily gaf alle nodige uitleg en kaarten voor wandelingen in de streek. Veel aandacht voor duurzaamheid en ecovriendelijk leven. We komen terug.

Stefan De Vos (Facebook – 2de review)

De 8 oktober 2023

Escape Experience #287 30 juli 2023 –Miss Rose Hébergement – Au Plaisir (Hastière-Par-Delà) – 2 à 3 uur De enigmatische Miss Rose U ontvangt een postkaart met een uitnodiging om in de kamer van Miss Rose te logeren. Uit nieuwsgierigheid ga je in op de uitnodiging, want de postkaart suggereert dat je eindelijk nieuws zal krijgen van iemand die al te lang verdwenen is… We logeren 2 dagen in B&B Au Plaisir en slapen in 2 verschillende kamers. Elk van die kamers heeft een eigen escaperoom gehalte. Een uniek concept! Dag 2 van ons logement in B&B Au Plaisir. Gisteren sliepen we in de “Mister Dorian Grey”-kamer. Vandaag is Miss Rose aan de beurt. Elk van die kamers heeft dus een eigen escaperoomspel binnen het thema van het gezelschapsspel Cluedo. Nooit eerder gezien. Je krijgt vanaf het moment dat je incheckt tot je uitcheckt de tijd om het raadsel van de kamer op te lossen. Hulp kan je dan weer vinden via een link, waarbij bij elke puzzel enkele tips staan. Zo kan je, als je vastloopt op een bepaald stuk, eenvoudig de tips over die puzzel raadplegen. Ook is Lily, onze gastvrouw, steeds bereikbaar om ons ter hulp te komen. Een uniek concept! Bij deze kamer waren we op voorhand al gewaarschuwd dat de gehele kamer nog niet beschikbaar zou zijn vanaf onze aankomst en we een gedeelte ervan moesten vrijspelen tijdens het spel. Voor het inchecken, gaan we eerst nog een lang rondje geocachen en in een restaurantje iets eten. Aangezien alles wat uitloopt, komen we redelijk laat weer toe in de B&B. En daar staat ons dan nog een hele escape te wachten… Bij het binnenkomen van de kamer liggen ook nu alle puzzelonderdelen netjes in de kamer verspreid, maar we merken al snel dat we – zoals op voorhand gezegd – geen toegang hebben tot de volledige kamer. We zullen dus gas moeten geven, willen we nog op een fatsoenlijk uur in ons bed liggen 🙂. Moest het toch te laat worden, kan de eigenaresse steeds deel 2 van de kamer vanop afstand ontgrendelen. Het verhaal van deze kamer wordt me sneller duidelijk als die bij Mister Grey. Het is duidelijk dat ze hier, behalve de escaperoomervaring graag aan storytelling doen. Leuke meerwaarde!! Ik ben fan van deze kamer!!! Ben je hier in de buurt, boek dan bij “Au Plaisir”, een uniek concept! Moeilijkheid: Gemiddeld Acteur: Nee Fear Factor: 0/10 Aantal spelers: 2-4 spelers Prijs: 70 € Duurtijd: “onbeperkt” Taal: Nederlands - Frans Inkleding: 9/10 Puzzels: 8/10 Beleving: 7,5/10

Stefan De Vos (Facebook)

De 8 oktober 2023

Escape Experience #286 29 juli 2023 – Mister Dorian Grey Hébergement – Au Plaisir (Hastière-Par-Delà) – 2 à 3 uur Ordinaire plagiator of miskend genie ? Dhr Vranckx, onze huurder, heeft al te lang zijn huur niet betaald. Deze kunstenaar betaalt ons met beeldhouwwerken en schilderijen, maar wat is hun echte waarde? We vrezen dat we te maken hebben met een oplichter van het laagste allooi. We hebben zijn talent voor kopiëren en plagiëren opgemerkt. Bedriegt hij ons? We willen het zeker weten. We doen een beroep op jou als kunstkenner. Kan je ons laten weten of hij te vertrouwen is? We logeren 2 dagen in B&B Au Plaisir en slapen in 2 verschillende kamers. Elk van die kamers heeft een eigen escaperoomspel binnen het thema van het gezelschapsspel Cluedo. Nooit eerder gezien. Je krijgt dus vanaf het moment dat je incheckt tot je uitcheckt de tijd om het raadsel van de kamer op te lossen. Hulp kan je dan weer vinden via een link, waarbij bij elke puzzel enkele tips staan. Zo kan je, als je vastloopt op een bepaald stuk, eenvoudig de tips over die puzzel raadplegen. Ook is Lily, onze gastvrouw, steeds bereikbaar om ons ter hulp te komen. Een uniek concept! Bij het binnenkomen van de kamer hebben ze alle puzzelonderdelen netjes in de kamer verspreid. Initieel hebben we wel wat last om alles juist te linken, want er ligt wel erg veel informatie in de kamer. Het duurt dan ook even voordat we een eerste puzzel kunnen oplossen. Het leuke aan dit concept is, dat je niet continue hoeft te puzzelen. Na een klein uurtje begeven we ons immers naar een lokaal restaurantje waar we, tijdens onze maaltijd, rustig alle voordien vergaarde info kunnen laten zakken. Om daarna weer aan de slag te gaan. Het verhaal van de kamer wordt stelselmatig duidelijk en vooral de info die de eigenaresse achteraf nog meegeeft, is echt leuk. Zo komt het verhaal wel wat meer tot leven. Ben je hier in de buurt, boek dan bij “Au Plaisir”, een uniek concept! Moeilijkheid: Gemiddeld Acteur: Nee Fear Factor: 0/10 Aantal spelers: 2-4 spelers Prijs: 70 € Duurtijd: “onbeperkt” Taal: Nederlands - Frans Inkleding: 9/10 Puzzels: 7/10 Beleving: 7/10

Annebel (Booking)

De 15 augustus 2023

Fantastisch verblijf, een aanrader. + : Het ontbijt was voortreffelijk. Super lekker. - : Niets

Seppe Covers (Google My Business)

De 20 augustus 2023

Zéér fijn verblijf! De gastvrouw is zeer betrokken met de gasten, echt een B&B met passie! Het ontbijt is supergoed verzorgd, meeste items op het menu zijn homemade! Enkel was er in onze kamer een klein probleempje met de afvoer, dit is tijdig besproken en hier hebben wij geen last van ervaren. Omwille van ons kort verblijf hebben we niet kunnen deelnemen aan de escaperoom of enigma kamer, maar dit leek ons echt een uniek thema. Nooit eerder gezien! Wij komen zeker nog eens terug om ten volste te kunnen genieten van uw verblijf en de streek waar wij (nog niet genoeg) van genoten hebben!

Margreet W (Tripadvisor)

De 24 mei 2023

Wat een warm welkom bij aankomst door Lily! In een prachtig opgeknapt monumentaal gebouw sliepen wij in een heerlijk bed in een bijzondere kamer. Met uitzicht op de tuin waar mijn vriendin de volgende ochtend haar yogamatje uitrolde om in het zonnetje haar oefeningen te doen. Heerlijk ontbijt, geen moeite was teveel, wij raden deze locatie ten zeerste aan!

hansvanbrandt (Tripadvisor)

De 8 juni 2023

Uitstekende, smaakvol ingerichte ruime kamer (suite) met fantastisch bed. Kraaknette B&B. Wij sliepen aan de straatkant, rustig en stil!!!!. Prima wifi-verbinding .Copieus ontbijt (o.b.v. keuze aanduiding vooraf) met voortreffelijk smakende huisgemaakte ingredi¨nten (yoghurt, een leger confituren,...) en kwaliteitsbeleg. Attente en discrete gastvrouw.. Leuke , intrigerende tuin. B&B mét ziel en met veel liefde, ook voor thuisgevoel, gerund. Aanrader, topper!

Jolien (Tripadvisor)

De 11 juli 2021

Super gezellige B&B! Hele warme welkom en we werden enorm verwend. Zeker voor herhaling vatbaar en al zeker als je de 4 kamers in groep huurt, dan speel je levensgrote cluedo... Dankzij hen leerden we Dinant en zijn bezienswaardigheden kennen.

Freddy (Tripadvisor)

De 16 mei 2021

Gezellig salon, zowel binnen als buiten. Onze elektrische fietsen konden in de tuin in een afzonderlijk en afgesloten tuinhuis. Mooie plek voor fietsroutes (langs de Maas richting Dinant en naar Maredsous via Ravel) en wandelingen (o.a. rond de Cascadelles). Gezellig eten in Les Sobiers (10km).

Winant Magis (GoogleMyBusiness)

De 10 mei 2018

Heel vriendelijke ontvangst, prachtige kamers en rustige omgeving. Een echte aanrader

Onze kwaliteitlabels spreken voor zich

Image 1

AU PLAISIR
1100 Vermeldt likes

Volg ons op de sociale media

Image 2
ESCAPE CRUISE

AU PLAISIR
220 Vermeldt likes

Volg ons op de sociale media