Smakelijk!

Ontbijt



Begrepen in de kamerprijs. Wordt opgediend in de eetkamer tussen 8u en 10u. Rijkelijk en aangepast aan jullie verlangens (je meldt ons op voorhand waar je zin in hebt):

  • zoet, met onder meer huisconfituren (van ons ma !) en zelfgemaakte hazelnootpasta!
  • zout
  • fruit
  • ontbijtgranen,(homemade granola en muesli: lekker gezond!)
  • een grote variatie brood ((met inbegrip van bio of glutenvrij op aanvraag), koffiekoekjes,
  • verse sappen,
  • streekkazen
  • ham en hesp
  • melk en plantaardige melk, verse melkproducten (o.a. Griekse en huisyoghurt).



parallax background

Gastentafel




Menu 3 gerechten met liefde bereid.

Verzorgde maaltijden, samengesteld uit lokale seizoensgebonden producten - bij voorkeur biologisch -, voorzien van een feestelijk tintje en rekening houdend met de voedingsgewoonte van iedere gast (vegetarisch, glutenvrij...)

Te reserveren bij het boeken of minstens 24 u op voorhand.

Kostprijs : Diner (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert), 32,00 € per persoon, drank niet inbegrepen.


Tastings



Niet meer te hoeven rijden heeft zo zijn voordelen. Sommige weekends organiseren we een whisky-tasting. Laat je onderdompelen in de collectie van Etienne die meer dan 80 flessen telt, waaronder enkele zeldzame en zeer gewaardeerde bottelingen.


 
Escape Room
Nederlands

Kraaknet voor uw komst 

 

We can do it - POP UP

 

Lieve gasten,

Allereerst hopen we dat jullie in goede gezondheid zijn. Dit zijn uitzonderlijke en onzekere tijden voor iedereen.

Onze B&B moet gesloten blijven tot minstens 8 juni of later als het moet. Tot de virus buiten spel is gezet.

Wat staat er op het spel ? We hebben goed nagedacht hoe wij u gerust kunnen stellen en tegemoet kunnen komen, maar tegelijkertijd ook Au Plaisir als kleinschalig en onafhankelijk verblijf overeind kunnen houden.

Bijzondere omstandigheden vragen om uitzonderlijke flexibiliteit : daarom kan iedereen die bij ons reserveert (dus ook nieuwe reservaties) en niet zou kunnen komen omwille van de maatregelen rond Covid-19, de volledige reissom of het voorschot laten staan voor een andere datum. Deze som blijft TWEE jaar geldig, te rekenen vanaf de oorspronkelijke aankomstdatum. 

U kan nu al een datum vastleggen die alsnog verschoven kan worden, moest het nodig zijn. Zo heeft u een WE om naar uit te kijken. Een mooi vooruitzicht!

Eindelijk de kinderen en kleinkinderen terug zien en knuffelen in een plek niet te ver af, safe en secuur, dat u voor uw groepje kan afhuren en privatiseren. We zorgen voor de pret. We zijn toch de CluedoB&B die u zo goed kan verwennen, niet ?

Als erkende B&B ‘Wallonie Destination Qualité’ willen we jullie ook alvast gerust stellen dat we alle maatregelen en voorzorgsmaatregelen strict naleven, naar properheid en desinfectie toe, met de nodige professionele reinigingsproducten (door de overheid goedgekeurd en gebruikt in de ziekenhuizen). We hebben alvast een uitermate grondige poetsbeurt volgens de regels voorzien, door een pro van de poets. Alles zal dus uitermate kraaknet zijn !

Hastiere is ook een van de weinige gespaarde regio’s in Wallonie (we houden ons hart vast).

Ondertussen blijven wij aan het werk om onze B&B en de tuin te onderhouden en kijken we er naar uit om jullie weer met open armen te kunnen ontvangen!

Lily en Etienne

 

We zetten uw gezondheid niet op het spel - POP UP